Kategorie receptů
Kuskus na italský způsob
Počet ingrediencí
13
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
84 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Kuskus připravit podle návodu a přidáme do něj olivový olej. Do vody přidáme zeleninový bujón. Na pánvičce opečeme na olivovém oleji pokrájená rajčata do změknutí. Potom přidáme kuskus, protlak, česnek, koření, sůl, pepř a tuto směs na mírném ohni opékáme, dokud kuskus nezačne trochu zlátnout. Nakonec přidámenastouhaná eidam a cottage. Ozdobíme pokrájenými olivami a čerstvou bazalkou.
Vytisknout recept (PDF)Rajčata
85 g
Česnek
2 g
Bazalka čerstvá
4 g
Olivový olej
10 g
Olivy zelené
6 g
Jihočeský Cottage natur 5% 150 g
30 g
Jihočeský eidam 45 % plátky 100 g
20 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g
Koření na pizzu 20 g
4 g
ARAX Kuskus kukuřičný 320 g
200 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g
Bez lepku Zeleninový bujón 56 g
8 g