Kategorie receptů
FILTRACE

Fazole s klobásou a okurkou

Počet ingrediencí
4
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
35 g
Doba přípravy
20 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Fazole ohřejeme v rendlíku. Mezitím si ohřejeme klobásu ve vodě. Podáváme vše dohromady s kyselou okurkou.

Vytisknout recept (PDF)
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Výrobce
Kávoviny akciová společnost
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku
Okurky delikates 5-8 cm 720 ml. Chutné a křupavé!
100 g
Okurky delikates 5-8 cm 720 ml. Chutné a křupavé!
Okurky delikates 5-8 cm 720 ml. Chutné a křupavé!
Výrobce
efko cz s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (50g)
Sacharidy 7,5g 3,8g
Cukry 6,8g 3,4g
Proteiny 0,5g 0,3g
Tuky 0,5g 0,3g
Vláknina
Energie 143Kj 72Kj
Bez lepku Bez lepku
Fazole v rajčatové omáčce
420 g
Fazole v rajčatové omáčce
Fazole v rajčatové omáčce
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (210g)
Sacharidy 14g 29g
Cukry 5,5g 12g
Proteiny 4,3g 9g
Tuky 0,5g 1,1g
Vláknina 4,1g 8,6g
Energie 365Kj 767Kj
Bez lepku Bez lepku
Gombasecká klobása 170 g
200 g
Gombasecká klobása 170 g
Gombasecká klobása 170 g
Výrobce
Krahulík – MASOZÁVOD Krahulčí, a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (100g)
Sacharidy 1,4g 1,4g
Cukry 1,2g 1,2g
Proteiny 25g 25g
Tuky 50g 50g
Vláknina
Energie 2309Kj 2309Kj
Bez lepku Bez lepku