Kategorie receptů
Cizrna na italský způsob
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
44 g
Doba přípravy
160 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Cizrnu necháme namočenou přes noc. Poté vodu slijeme, cizrnu propláchneme a v nové vodě uvaříme doměkka asi 120 minut. Na oleji osmahneme dozlatova cibuli, přidáme na kostičky pokrájenou mrkev a řapíkatý celer, na čtvrtky pokrájená rajčata, přidáme uvařenou cizrnu a vše vaříme 15-20 minut do změknutí zeleniny. Po uvaření osolíme, přidáme pálivou papriku a posypeme petrželkou.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
80 g
Mrkev
100 g
Rajčata
400 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g
Petrželová nať
2 g
Olivový olej
20 g
Celer řapíkatý
40 g
Paprika pálivá 25 g
2 g