Kategorie receptů
Grilované červené papriky
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
14 g
Doba přípravy
15 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Papriky na grilu opečeme tak, aby se na nich udělaly černé bubliny a horké je necháme v uzavřené nádobě cca 15 min. Po zchladnutí je oloupeme, posypeme sekanou bazalkou a zalijeme olivovým olejem. Sýr ochutíme kořením (sůl, pepř) a sekanou bazalkou (1/2 svazku). Porce paprik upravíme na talíře a doplníme dochuceným sýrem. Ozdobíme pažitkou a listy hlávkového salátu.
Vytisknout recept (PDF)Paprika červená
400 g
Salát hlávkový
50 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g
Pažitka
2 g
Bazalka čerstvá
6 g
Olivový olej
50 g
Pepř bílý mletý 25 g
1 g