Kategorie receptů
Brynzové halušky bez lepku
Počet ingrediencí
6
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
66 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Brambory nastrouháme najemno. Přidáme mouku a sůl a prohněteme těsto. Těsto protlačíme sítem na nočky přímo do vroucí vody a uvaříme. Jakmile nočky vyplavou, necháme je ještě chvilku vařit. Pak je vyjmeme a ihned vložíme do mísy s brynzou. Lehce promícháme, připravíme na talíř, ozdobíme opečenou slaninou nakrájenou na kostičky a podáváme.
Vytisknout recept (PDF)Brambory
300 g
Jedlá sůl
4 g
Bryndza lahůdková
300 g
Váhalova slanina 1,5 kg
200 g
Bezlepková mouka Nomix 1 kg
300 g