Kategorie receptů
Vaječná omeleta se špenátem a sýrem
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
6 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Vejce rozšleháme se solí a vlijeme je na pánev s rozehřátým tukem. Mírně zapečeme. Na tuku osmažíme cibulku, přidáme trochu mouky a nakrájený zmrazený špenát. Přidáme česnek rozetřený se solí a mletý pepř. Směs natřeme na omeletu, posypeme sýrem a zabalíme.
Vytisknout recept (PDF)
Cibule volná
60 g
Špenát porcovaný hluboce zmrazený 400 g
320 g
Česnek
8 g
Jedlá sůl
8 g
Sójová mouka hladká odtučněná
16 g
Jihočeský eidam 45 % plátky 100 g
200 g
Pepř černý mletý 20 g
0.8 g
Olej řepkový
30 g