Kategorie receptů
Omeleta s Balkánským sýrem
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
1 g
Doba přípravy
15 minut
Postup přípravy
V míse našleháme vejce (8 ks), poté přimícháme jarní cibulky (8 ks) pokrájených šikmo, nalámaný Balkánský sýr a tuňáka. Dle chuti osolíme a opepříme. Na teflonové pánvi rozpálíme lžíci oleje. Nalijeme na ní půlku směsi a necháme pět minut nerušeně opékat na nízkém plameni. Omeletu pak dáme na tři až čtyři minuty pod rozpálený gril nebo pánev a přikryjeme poklicí. Stejně upečeme zbytek směsi. Podáváme nakrájené na klínky.
Vytisknout recept (PDF)Vejce
450 g
Olivový olej
10 g
Cibulka jarní
40 g
Balkánský sýr 180 g
180 g
Tuňák ve vlastní šťávě 80 g SUN & SEA
200 g
Pepř černý mletý 20 g
0.3 g