Kategorie receptů
Těstoviny s restovaným květákem a rajčatovým pestem
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
97 g
Doba přípravy
40 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme podle návodu ve slané vodě, pak je scedíme a necháme okapat. Květák očistíme a nakrájíme na 2 cm velké růžičky. Na velké pánvi orestujeme na oleji dohněda růžičky květáku, přidáme tuňáka, kečup, pasírovaná rajčata, těstoviny a promícháme. Těstoviny na talíři ozdobíme olivami, přelijeme teplou rakčatovou omáčkou a posypeme nasekanou petrželkou.
Vytisknout recept (PDF)Květák
1000 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Petrželová nať
2 g
Bazalka čerstvá
4 g
Olivy zelené
40 g
Tuňák v rajčatové omáčce 80 g SUN & SEA
160 g
Olej slunečnicový
20 g
Tesco Free From Fusilli těstoviny sušené bezvaječné 500 g
400 g
Ketchup Master Jalapeno 530 g
40 g