Kategorie receptů
Těstovinový salát s kuřecími kousky, fenyklem a rajčaty
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
67 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
300 g těstovin uvaříme ve slané vodě, necháme odkapat a studenou vodou propláchneme.
Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky. Ananas oloupeme, vyndáme střed a také nakrájíme na kostky. Přepůlíme rajčátka a nasekáme vlašské ořechy.
Na pánvi rozehřejeme lžíci oleje. Vložíme kousky kuřecích prsíček a osmažíme. Okořeníme kořením a fenyklem. Osmažené vložíme do mísy a přidáme ananas, rajčátka a oříšky. V malé misce nebo v hrnku připravíme dresink z 3 lžic bílého octa balsamiko s 3 lžic oleje. Dresink okořeníme podravkou nalijeme na směs v míse a lehce promícháme. Nakonec vložíme do mísy odkapané těstoviny.
Rajčata
60 g
Jedlá sůl
5 g
Kuřecí maso
200 g
Vlašské ořechy jádra
20 g
Ocet Balsamico
30 g
Ananas
100 g
Fenykl celý 20 g
3 g
Chicken masala 25 g
4 g
Olej slunečnicový
40 g
Podravka Natur přísada do jídel Středomořská 100 g
4 g