Kategorie receptů
Špagety se sušenými rajčaty, česnekem a parmezánem
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
3
Sacharidy na jednu porci
99 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Sušená rajčata pokrájíme na menší kousky, vložíme do pánve s olivovým olejem, přidáme česnek nakrájený na plátky, mleté chilli a čerstvou bazalku vše orestujeme, aby česnek nezhořkl a vše se prohřálo. Po vypnutí přidáme scezené těstoviny, hobliny parmezánu a lístky čerstvé bazalky, promícháme a podáváme.
Vytisknout recept (PDF)Česnek
15 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
5 g
Paprika červená chilli
5 g
Bazalka čerstvá
3 g
Olivový olej
15 g
Parmazán 100 g
10 g
Sušená rajčata s kapary efko 210 ml a 1700 ml
120 g