Kategorie receptů
Špagety se slávkami a tuňákem
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
86 g
Doba přípravy
15 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Tagliatelle nebo špagety uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu. Během vaření těstovin osmahneme pórek na olivovém oleji (2 lžíce). Přidáme šťávu ze slávek a smetanu. Povaříme 5 minut. Přidáme těstoviny, tuňáka a vaříme, ještě minutu. Před podáváním přidáme slávky.
Vytisknout recept (PDF)Pórek
200 g
Jedlá sůl
3 g
Olivový olej
20 g
Mušle v oleji 200 g
115 g
Tuňák ve vlastní šťávě 80 g SUN & SEA
160 g
Kukuřičné těstoviny Sam Mills - Špagety 500 g
400 g