Kategorie receptů
Špagety s vepřovým masem a rajčaty
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
81 g
Doba přípravy
50 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Špagety uvaříme téměř doměkka v mírně osolené vodě, necháme okapat a promastíme 1/5 dávky oleje. Oloupanou a nakrájenou cibuli osmahneme na zbylé části oleje, přidáme nakrájené na kostičky vepřové maso, krátce je osmahneme, osolíme, opepříme a dusíme 20-30 minut. K podušenému masu přidáme pokrájená rajčata a společně krátce podusíme. Nakonec přidáme rajčatový protlak, směs krátce podusíme a podle potřeby přisolíme. Špagety promícháme s omáčkou a na závěr posypeme nastrouhaným sýrem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
80 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
5 g
Jihočeský eidam 45 % plátky 100 g
80 g
Vepřová plec
300 g
Kukuřičné těstoviny Sam Mills - Špagety 500 g
360 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g
Olej řepkový
100 g
Podravka rajčata krájená loupaná 400 g
400 g