Kategorie receptů
Špagety aglio olio e peperoncino
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
51 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Špagety uvaříme al dente v osolené vodě. Ve velké pánvi zpěňníme na oleji na plátky nakrájený česnek. Včas vypneme plotnu, aby se nezačal připalovat stačí bohatě minuta restování. K česneku přidáme nasekané chilli papričky, bylinky a nakonec uvařené scezené špagety. Společně promícháme a na talíři posypypeme nasekanou čerstvou zelenou petrželkou. Můžeme přidat čerstvě namletý pepř a nastrouhaný parmazán.
Vytisknout recept (PDF)
Česnek
4 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Petrželová nať
5 g
Olivový olej
20 g
Parmazán 100 g
60 g
Kukuřičné těstoviny Sam Mills - Špagety 500 g
250 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g
Provensálské koření 15 g
4 g