Kategorie receptů
Rýžové penne s vepřovým minutkovým gulášem
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
71 g
Doba přípravy
1 hodina
Bez lepku
Postup přípravy
Na rozehřátém oleji nejprve zpěníme cibuli. Poté přidáme na kostky nakrájené maso, pepř, sůl, papriku a mletý kmín. Rychle osmahneme po všech stranách, aby se maso krásně zatáhlo. Dále přídáme nakrájený pórek, trochu podlijeme a dusíme do měkka pod pokličkou. Mezi tím uvaříme rýžové penne podle návodu na obalu. Důkladně propláchneme studenou vodou a scedíme.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
80 g
Pórek
200 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Kmín celý
2 g
Paprika sladká 35 g
12 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g
Olej slunečnicový
40 g
Bez lepku Hovězí bujón 56 g
10 g
Vepřová krkovice
500 g