Kategorie receptů
Kolínka s cizrnou
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
147 g
Doba přípravy
15 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Šalotku nakrájíme najemno a na olivovém oleji spolu s plátky česneku (3 stroužky) orestujetm. Mandle nasekáme nahrubo a vhodíme do pánve opéci. Do pánve přidáme úředem vařenou cizrnu, chilli, osolíme a opepříme. Nasekanou petrželku promícháme s těstovinami, které jsou uvařené akorát, tedy al dente. Promícháme i s obsahem pánve a s petrželkou. Na talíři posypeme parmezánem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Česnek
3 g
Jedlá sůl
2 g
Petrželová nať
4 g
Paprika červená chilli
2 g
Olivový olej
30 g
Parmazán 100 g
50 g
Mandle jádra 200 g
30 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
ARAX Cizrna 500 g
200 g