Kategorie receptů
Fusilli se sardinkami a piniovými oříšky
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
103 g
Doba přípravy
25 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Rozinky namočíme do teplé vody. Na olivovém oleji osmažíme cibuli, přidáme 50 g piniových oříšků a okapané hrozinky. Přidáme jednu konzervu sardinek a smažíme 10 minut. Okořeníme podle chuti. Těstoviny uvaříme podle návodu na obale. Uvařené těstoviny smícháme se sardinkovou omáčkou. Ozdobíme kousky sardinek a citrónem a podáváme.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Citróny
20 g
Olivový olej
20 g
Rozinky
50 g
Sardinky v olivovém oleji 120 g SUN & SEA
200 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g