Kategorie receptů
Eintopf z rýžových nudlí
Počet ingrediencí
17
Počet porcí
3
Sacharidy na jednu porci
77 g
Doba přípravy
40 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Cibuli a česnek (4 stroužky) oloupeme a nakrájíme na jemno. Rajčata a cuketu na menší kousky a pórek na nudličky. Olivy můžeme buď přepůlit, nebo klidně použijeme vcelku. Do hrnce nalijeme vývar a přidáme do něj vše, kromě špenátu. Přidáme i nevařené rýžové nudle. Hrnec přikryjeme a přivedeme k varu. Když se vývar začne vařit, ztlumíme plamen, odkryjeme a vaříme 6 – 7 minut. Občas směs promícháme. Po 6 minutách přidáme hrst špenátu.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Cuketa
120 g
Pórek
120 g
Česnek
6 g
Jedlá sůl
2 g
Paprika červená chilli
5 g
Olivový olej
10 g
Olivy zelené
50 g
Špenátové listy
100 g
Pitná voda nesycená
875 g
Bazalka 10 g
2 g
Oregano 10 g
1 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g
Podravka rajčata pasírováná 500 g
250 g
Bez lepku Zeleninový bujón 56 g
20 g
EXCLUSIVE Sušená rajčata s bazalkou 210 ml
10 g