Kategorie receptů
Zapečený veganský toust
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
28 g
Doba přípravy
10 minut

Postup přípravy
Tousty nejdříve namažeme z jedné strany rostlinným tukem. Namazanou stranu opečeme do zlatova. Na první toust položíme 2 plátky Nurishh Classic, špenátové listy, nakrájená rajčata, další 2 plátky Nurishh a nakonec druhý toust. Na středně velkém ohni rozpálíme velkou pánev a toust z jedné strany opatrně dozlatova opékáme; dáváme pozor, aby se nepřipálil. Pokud se opéká příliš rychle, snižíme plamen. Toust opatrně otočíme a během dalších zhruba 2 minut ho opečeme z druhé strany. Toust otáčíme, dokud se sýr nerozpustí a nezíská na obou stranách zlatavou barvu. Rozkrojíme ho na polovinu a můžete servírovat. Toust podáváme s čerstvým salátem a nakládanými okurkami, které mu dodají tu správnou chuť.
Vytisknout recept (PDF)Rajčata
100 g
Salát hlávkový
50 g
Špenátové listy
20 g
Jihočeské máslo 82 % 250 g
10 g
Okurky delikates 5-8 cm 720 ml. Chutné a křupavé!
50 g
Americký sendvič 240 g
25 g