Kategorie receptů
FILTRACE

Pizza Ristorante Mozzarella bez lepku

Počet ingrediencí
1
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
81 g
Doba přípravy
10 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Troubu důkladně předehřejeme. Horní a spodní ohřev: 220 °C; Horkovzdušná: 200 °C; Plynový ohřev: stupeň 4. Pizzu vyjmeme z fólie a dáme péct na mřížku vyloženou papírem na pečení do spodní části trouby. Doba pečení: 13–14 minut.

Vytisknout recept (PDF)
Pizza Ristorante Mozzarella bez lepku a bez laktózy 370 g
370 g
Pizza Ristorante Mozzarella bez lepku a bez laktózy 370 g
Pizza Ristorante Mozzarella bez lepku a bez laktózy 370 g
Výrobce
Dr. Oetker, spol. s r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (370g)
Sacharidy 22g 81g
Cukry 2,1g 7,8g
Proteiny 11g 41g
Tuky 11g 41g
Vláknina 1,2g 4,4g
Energie 961Kj 3556Kj
Bez lepku Bez lepku