Kategorie receptů
FILTRACE

Zahřátý Ovocňák (rakytník) se sušeným ovocem

Počet ingrediencí
3
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
28 g
Doba přípravy
10 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Vše smícháme v hrnci (sušené rozinky Sultánky, sušené jablko či sušené švestky, meruňky, případně i kandované ovoce, čerstvý zázvor) a přivedeme k varu. Množství ovoce zvolíme podle chuti. Krátce vaříme, nápoj přecedíme a můžeme podávat. 

Vytisknout recept (PDF)
Zázvor čerstvý
5 g
Zázvor čerstvý
Zázvor čerstvý
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (2.5g)
Sacharidy 7,6g 0,2g
Cukry
Proteiny 1,3g 0g
Tuky 0,6g 0g
Vláknina
Energie 172Kj 4Kj
Bez lepku Bez lepku
Rozinky
10 g
Rozinky
Rozinky
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (5g)
Sacharidy 69g 3,5g
Cukry 69g 3,5g
Proteiny 2,7g 0,1g
Tuky 0,4g 0g
Vláknina 2g 0,1g
Energie 1257Kj 63Kj
Bez lepku Bez lepku
Ovocňák Mošt Jablko - Rakytník 250 ml
500 g
Ovocňák Mošt Jablko - Rakytník 250 ml
Ovocňák Mošt Jablko - Rakytník 250 ml
Výrobce
Ovocňák
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (250g)
Sacharidy 9,9g 25g
Cukry 9,3g 23g
Proteiny 0,8g 2g
Tuky 0,1g 0,3g
Vláknina 0,1g 0,3g
Energie 182Kj 455Kj
Bez lepku Bez lepku