Kategorie receptů
FILTRACE

Zahřátý Ovocňák jablko

Počet ingrediencí
4
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
26 g
Doba přípravy
10 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Zahřejeme mošť na mírném plameni, přidáme skořici, hřebíček a badyán. Ovocný nápoj nám dodá potřebné vitamíny a pořádně nás zahřeje.

Vytisknout recept (PDF)
Hřebíček celý 30 g
0.5 g
Hřebíček celý 30 g
Hřebíček celý 30 g
Výrobce
BENKOR s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.25g)
Sacharidy 66g 0,2g
Cukry 2,4g 0g
Proteiny 6g 0g
Tuky 13g 0g
Vláknina 34g 0,1g
Energie 1151Kj 3Kj
Bez lepku Bez lepku
Badyán celý 5 ks
0.1 g
Badyán celý 5 ks
Badyán celý 5 ks
Výrobce
BENKOR s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.05g)
Sacharidy 72g 0g
Cukry
Proteiny 5,3g 0g
Tuky 14g 0g
Vláknina 46g 0g
Energie 2185Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku
Skořice mletá 40 g
2 g
Skořice mletá 40 g
Skořice mletá 40 g
Výrobce
BENKOR s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 81g 0,8g
Cukry 2,2g 0g
Proteiny 4g 0g
Tuky 1,2g 0g
Vláknina 53g 0,5g
Energie 1037Kj 10Kj
Bez lepku Bez lepku
Ovocňák Mošt 100% Jablko 3 l
500 g
Ovocňák Mošt 100% Jablko 3 l
Ovocňák Mošt 100% Jablko 3 l
Výrobce
Ovocňák
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (250g)
Sacharidy 9,9g 25g
Cukry 9,3g 23g
Proteiny 0,8g 2g
Tuky 0,1g 0,3g
Vláknina 0,1g 0,3g
Energie 182Kj 455Kj
Bez lepku Bez lepku