Kategorie receptů
Ředkvičková pomazánka s vajíčky
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
7 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Ředkvičky nastrouháme nahrubo a pak z nich vymačkáme přebytečnou vodu. Přidáme nahrubo nastrouhaná uvařená vejce, pomazánkové máslo smíchanou s jogurtem a najemno nakrájenou cibuli. Přidáme petrželku a pažitku. Podle chuti lehce osolíme a opepříme.
Vytisknout recept (PDF)Ředkvičky
400 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
3 g
Petrželová nať
3 g
Pažitka
5 g
Cibulka jarní
30 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
40 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
Vejce
200 g