Kategorie receptů
Paštika z kuřecích jater
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
4 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Zpěníme na oleji pokrájenou cibuli, přidáme játra, které opepříme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Játra necháme vychladnout, umeleme je jemně, osolíme, promícháme s mlékem, petrželkou a na kostičky nakrájenou šunkou. Paštiku zabalíme do alobalu a dáme vychladit.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
60 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Petrželová nať
4 g
Kuřecí játra
200 g
Dušená šunka kulatá 2,1 kg
60 g
Pepř černý mletý 20 g
4 g
1,5% UHT mléko Mlékárna Pragolaktos 0,5 l
100 g