Kategorie receptů
Toast s ajvarem
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
37 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
- Toastový chleba opražíme z obou stran, potřeme česnekem a zakápneme rozpuštěným máslem. Doprostřed toastu dáme jednu lžičku jemného Ajvaru Podravka, posypeme nasekanou bazalkou a nastrouhaným sýrem. Podáváme na lůžku ze salátu, rukoly a zelí. Můžeme posypat barevným kořením, solí a přidat olivový olej.
Zelí bílé
100 g
Česnek
2 g
Salát hlávkový
100 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
8 g
Bazalka čerstvá
3 g
Olivový olej
20 g
Podravka Ajvar jemný 350 g
350 g
Rukola praná
100 g
Kromík minigouda ve vosku 300 g
200 g
Krajanka máslo 250 g
15 g