Kategorie receptů
Na křupavých toustech podávaný salát z Cottage Cheese, čerstvých krevetek a ředkviček
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
40 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Nejdříve si připravíme bagetky. Sejmeme papírový obal a rozbalíme vnější fólii. Pečící obal několikrát propíchneme špičkou nože. Výrobky v pečícím obalu dopékáme v předehřáté troubě při teplotě 230-250°C po dobu 3-5 minut
Krevety smícháme s uvedenými surovinami (Cottage Cheese, přírodní 180 g, majonéza 100 g, citrónová šťáva 1 polévková lžíce, kerblík, jemně sekaný 1/2 svazku, ředkvičky krájené na nudličky 150 g, sůl, čerstvě mletý bílý pepř)
kromě bagety a másla. Plátky baget (16 plátků) potřené máslem zprudka opečeme z obou stran. Salát upravíme na hotové tousty a podáváme například s polníčkovým salátem a zálivkou vinaigrette.
Vytisknout recept (PDF)Ředkvičky
150 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
1 g
Citróny
10 g
Krevety vyloupané 150 g
400 g
Majonéza Master 180ml
100 g
Jihočeský Cottage natur 5% 150 g
180 g
Pepř bílý mletý 25 g
0.5 g
Vícezrnné bagety v pečícím sáčku bez lepku B 270 g
270 g