Kategorie receptů
Gurmánské obložené bagety s makrelou, sýrem a karamelizovanou paprikou
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
53 g
Doba přípravy
15 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Překrojenou papriku dáme na plech vyloženým pečícím papírem. Pokapeme olejem a dáme péct. Na olivovém oleji dozlatova osmažíme česnek nakrájený naplátky. Zvyšíme oheň a přidáme upečenou papriku se šťávou, cukr a sůl. Přidáme balsamico ocet, ztlumíme oheň a počkáme, dokud nebude paprika zkaramelizovaná. Bagety překrojíme a natřeme makrelovým paté. Naplníme karamelizovanou papriku kousky (kozího) sýra a salátovými listy.
Vytisknout recept (PDF)Paprika červená
100 g
Česnek
3 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
3 g
Olivový olej
20 g
Ocet Balsamico
10 g
Cukr krystal
10 g
Eva paté makrela 80 g
80 g
Eat Fresh Italian mix 150 g
100 g
Měkké housky 180 g (2x90 g)
180 g