Kategorie receptů
FILTRACE

Vanilkový puding

Počet ingrediencí
3
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
30 g
Doba přípravy
10 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Z odměřeného ½ l mléka odlijeme asi 350 ml do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 30 g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.  Nalijeme do misek a necháme vychladnout.

Vytisknout recept (PDF)
Dr. Halíř trvanlivé mléko polotučné 1 l
500 g
Dr. Halíř trvanlivé mléko polotučné 1 l
Dr. Halíř trvanlivé mléko polotučné 1 l
Výrobce
ALIMPEX FOOD a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (250g)
Sacharidy 4,9g 12g
Cukry 4,9g 12g
Proteiny 3,3g 8,3g
Tuky 1,5g 3,8g
Vláknina
Energie 195Kj 488Kj
Bez lepku Bez lepku
Cukr krystal
30 g
Cukr krystal
Cukr krystal
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (15g)
Sacharidy 100g 15g
Cukry 100g 15g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 1700Kj 255Kj
Bez lepku Bez lepku
Puding příchuť Vanilka bez lepku 38 g
38 g
Puding příchuť Vanilka bez lepku 38 g
Puding příchuť Vanilka bez lepku 38 g
Výrobce
Dr. Oetker, spol. s r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (19g)
Sacharidy 17g 3,2g
Cukry 11g 2,1g
Proteiny 2,9g 0,6g
Tuky 1,3g 0,2g
Vláknina
Energie 380Kj 72Kj
Bez lepku Bez lepku
Přihlášení
 
S tímto uživatelským jménem a heslem je možné se přihlásit na obou webových portálech diabetica.cz a celiatica.cz.