Kategorie receptů
Šlehaný puding s čokoládovou polevou
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
31 g
Doba přípravy
10 minut

Postup přípravy
Vyšleháme si sníh ze 3 bílků. Puding (2 ks) uvaříme dle návodu na sáčku. Ještě do teplého pudinku ručně metličkou vmícháme sníh. Připravený šlehaný puding nalijeme do mističek. Do hrnce vlijeme vodu, přisypeme čokoládový puding, kakao a cukr. Povaříme 2 minuty a nalijeme na vanilkový šlehaný puding. Dezert dozdobíme dle chuti.
Vytisknout recept (PDF)Holandské kakao 100 g
20 g
Bílek
93 g
Pitná voda nesycená
200 g
Cukr krystal
50 g
Puding vanilkový, bez lepku 40 g
80 g
Puding čokoládový, bez lepku 40 g
40 g