Kategorie receptů
Racio žemlovka - nežemlovka
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
6
Sacharidy na jednu porci
43 g
Doba přípravy
25 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Jablka (6 ks) očistíme, nastrouháme, přidáme 2 PL medu, hrst omytých rozinek, šťávu z 1/2 citronu, 1 ČL skořice a promícháme. Tvaroh rozmačkáme vidličkou, přidáme 1 PL medu, 2 žloutky a promícháme. Do menšího plechu poklademe Racio chlebíčky. Na chlebíčky rozetřeme jablečnou směs a poklademe další vrstvu chlebíčků. Potřeme tvarohovou směsí a odložíme na 15 minut, aby chlebíčky nasákly šťávu, zapneme troubu na 200 °C. Bílky (2 ks) vyšleháme na tuhý sníh, natřeme na tvaroh, posypeme skořicí nebo kakaem a dáme zapéct na 5-10 minut.
Vytisknout recept (PDF)Vejce
100 g
Citróny
25 g
Rozinky
25 g
RACIO BIO rýžové chlebíčky 140 g
140 g
Skořice mletá 40 g
10 g
Včelí med smíšený luční 250 g
40 g
Jablka červená
500 g