Kategorie receptů
FILTRACE

Puding s vanilkovou příchutí

Počet ingrediencí
3
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
28 g
Doba přípravy
15 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Z mléka oddělíme přibližně 1/3, ve které dobře rozmícháme obsah sáčku a 2-3 polévkové lžíce cukru. Zbylé mléko přivedeme k varu, poté odstavíme a za stálého míchání vlijeme předem připravenou směs. Puding vrátíme na plotnu, mícháme a vaříme asi 1 minutu. Hotový puding nalijeme do misek a necháme vychladnout.

Vytisknout recept (PDF)
Jihočeské mléko lahodné polotučné 1,5% 1 l
500 g
Jihočeské mléko lahodné polotučné 1,5% 1 l
Jihočeské mléko lahodné polotučné 1,5% 1 l
Výrobce
MADETA a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (250g)
Sacharidy 4,8g 12g
Cukry 4,8g 12g
Proteiny 3,2g 8g
Tuky 1,5g 3,8g
Vláknina
Energie 192Kj 480Kj
Bez lepku Bez lepku
Cukr krystal
25 g
Cukr krystal
Cukr krystal
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (12.5g)
Sacharidy 100g 13g
Cukry 100g 13g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 1700Kj 213Kj
Bez lepku Bez lepku
Bio Puding vanilkový, bez lepku 40 g
40 g
Bio Puding vanilkový, bez lepku 40 g
Bio Puding vanilkový, bez lepku 40 g
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (20g)
Sacharidy 17g 3,4g
Cukry 11g 2,2g
Proteiny 2,9g 0,6g
Tuky 1,3g 0,3g
Vláknina
Energie 387Kj 77Kj
Bez lepku Bez lepku