Kategorie receptů
Nepečená rychlovka s mangem a čokoládovým krémem
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
47 g
Doba přípravy
30
Bez lepku
Postup přípravy
Mango oloupeme a nakrájíme na kostičky. Asi 16 piškotů rozdělíme na dno pohárů. Na piškoty naneseme kostičky manga a pár kousků manga necháme na ozdobu. Zlatý krém připravíme s mlékem podle návodu na obale, jen místo cukru ho připravíme s vanilkovým cukrem, skořicovým cukrem a kakaem. Uvařený Zlatý krém nalijeme do pohárů na mango a piškoty a necháme vychladnout. Na ozdobení vyšleháme šlehačku s mlékem (150 ml) elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Šlehačkou naplníme cukrářský sáček a naneseme na povrch pohárů. Dozdobíme piškoty a mangem a podáváme.
Vytisknout recept (PDF)Jihočeské mléko lahodné polotučné 1,5% 1 l
650 g
Skořicový cukr Dia 40 g
20 g
Vanilkový cukr Dia 40 g
20 g
Mango
300 g
Holandské kakao 100 g - krabička
20 g
Piškoty bez lepku B 100 g
60 g
Směs na šlehání 45 g
45 g