Kategorie receptů
Maliny s nádechem vína pro labužníky
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
36 g
Doba přípravy
25 minut
Bez lepku
Postup přípravy
V mixéru připravíme pyré z malin, broskve, smetany a vína (dle chuti). Pak všechno přelijeme do velkého kastrolu, přidáme malinovou šťávu (pýré), cukr, skořici a 2 celé hřebíčky. Přivedeme k varu, pak ihned stáhneme z ohně a necháme vychladnout. Přimícháme citronovou šťávu z jednoho citronu, tvaroh, znovu rozmixujeme a dáme odstát do ledničky. Ozdobíme malinami a mátou.
Vytisknout recept (PDF)Citróny
50 g
Máta peprná
5 g
Svatovavřinecké pozdní sběr víno suché červené 0,75 l
100 g
Jihočeská smetana ke šlehání 33% 250 ml
400 g
Skořicový cukr Dia 40 g
6 g
Broskve
100 g
Hřebíček celý 30 g
0.2 g
Maliny čerstvé
500 g
Skořice mletá 40 g
12 g
Choceňský jemný tvaroh 250 g
180 g