Kategorie receptů
Kokosová pěna s kukuřičným Cornies
Počet ingrediencí
5
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
19 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Smetanu vyšleháme dotuha s (třtinovým) cukrem, přidáme nastrouhaný kokos, kokosové mléko a 50 ml kokosového likéru Malibu. Všechno dohromady zlehka promícháme, už nešleháme. Prokládáme kukuřičnými Cornies (12 ks). Druhá chutná varianta je, že pěnu necháme v nádobce zmrazit a podáváme jako domácí kokosovou zmrzlinu a servírujeme s Cornies.
Vytisknout recept (PDF)Jihočeská smetana ke šlehání 33% 250 ml
250 g
Cukr krystal
40 g
Kokos strouhaný
200 g
RACIO BIO rýžové s hořkou čokoládou 100 g
12 g