Kategorie receptů
FILTRACE

Jahodový džem s kousky jahod

Počet ingrediencí
4
Počet porcí
100
Sacharidy na jednu porci
18 g
Doba přípravy
30 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Jahody rozdrtíme tak, aby jsme mezi nimi měli i větší kousky. Dáme do hrnce vařit želírku, kyselinu citrónovou a přivedeme k varu. Vsypeme cukr a mícháme do rozpuštění. Nalijeme do čistých skleniček, zavřeme víčkem a otočíme dnem nahoru do vychladnutí.

Vytisknout recept (PDF)
Jahody
3000 g
Jahody
Jahody
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (30g)
Sacharidy 5,5g 1,7g
Cukry
Proteiny 0,8g 0,2g
Tuky 0,5g 0,2g
Vláknina
Energie 138Kj 41Kj
Bez lepku Bez lepku
Cukr krystal
1500 g
Cukr krystal
Cukr krystal
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (15g)
Sacharidy 100g 15g
Cukry 100g 15g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 1700Kj 255Kj
Bez lepku Bez lepku
Kyselina citronová potravinářská
80 g
Kyselina citronová potravinářská
Kyselina citronová potravinářská
Výrobce
Kávoviny akciová společnost
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.8g)
Sacharidy 98g 0,8g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 1660Kj 13Kj
Bez lepku Bez lepku
Želírka 40 g
60 g
Želírka 40 g
Želírka 40 g
Výrobce
BENKOR s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.6g)
Sacharidy 88g 0,5g
Cukry 70g 0,4g
Proteiny 0,1g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 1,7g 0g
Energie 1464Kj 9Kj
Bez lepku Bez lepku