Kategorie receptů
FILTRACE

Extra broskvové pyré

Počet ingrediencí
5
Počet porcí
80
Sacharidy na jednu porci
4 g
Doba přípravy
1 hodina
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Na přípravu pyré vložíme vypeckované a oloupané broskve do většího hrnce. Pomocí ručního ponorného mixéru rozmixujeme. Přidáme skořicový cukr, rozkrojený vanilkový lusk, kyselinu citrónovou, želírovací cukr a důkladně smícháme. Za stálého míchání přivedeme do varu a povaříme minimálně 5 minut. Sebereme případnou pěnu, vybereme vanilkový lusk a plníme do připravených sklenic až po okraj. Sklenice důkladně uzavřeme víčky, otočíme dnem nahoru a asi 5 minut necháme stát na víčkách.

Vytisknout recept (PDF)
Skořicový cukr Dia 40 g
20 g
Skořicový cukr Dia 40 g
Skořicový cukr Dia 40 g
Výrobce
BENKOR s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.25g)
Sacharidy 97g 0,2g
Cukry 89g 0,2g
Proteiny 0,4g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 5,3g 0g
Energie 1616Kj 4Kj
Bez lepku Bez lepku
Broskve
1000 g
Broskve
Broskve
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (12.5g)
Sacharidy 13g 1,6g
Cukry
Proteiny 0,8g 0,1g
Tuky 0,2g 0g
Vláknina
Energie 219Kj 27Kj
Bez lepku Bez lepku
Kyselina citronová potravinářská
5 g
Kyselina citronová potravinářská
Kyselina citronová potravinářská
Výrobce
Kávoviny akciová společnost
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.0625g)
Sacharidy 98g 0,1g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 1660Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku
Vanilka 1 lusk
3 g
Vanilka 1 lusk
Vanilka 1 lusk
Výrobce
BENKOR s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.0375g)
Sacharidy 59g 0g
Cukry 3,3g 0g
Proteiny 5,3g 0g
Tuky 13g 0g
Vláknina 24g 0g
Energie 1756Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku
Želírovací cukr Extra 2:1 500 g
500 g
Želírovací cukr Extra 2:1 500 g
Želírovací cukr Extra 2:1 500 g
Výrobce
Dr. Oetker, spol. s r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (6.25g)
Sacharidy 40g 2,5g
Cukry 37g 2,3g
Proteiny 0,6g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina
Energie 695Kj 43Kj
Bez lepku Bez lepku