Kategorie receptů
Dezert Mousse
Počet ingrediencí
5
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
21 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Vyšleháme směs s mlékem podle návodu na obale. Uložíme na 2 hodiny do chladničky. Ořechy nasucho opražíme na teflonové pánvi a přidáme cukr, který necháme zkaramelizovat. Ořechy s cukrem přeneseme na papír na pečení a necháme vychladnout. Mousse pomocí lžíce naservírujeme do mističek a každou porci polijeme rozpuštěnou polevou. Ořechy a cukr rozdrtíme pomocí válečku a naneseme na dezert.
Vytisknout recept (PDF)Vlašské ořechy jádra
150 g
Dr. Halíř trvanlivé mléko polotučné 1 l
150 g
Cukr krystal
50 g
Mousse au Chocolat 50 g
50 g