Kategorie receptů
FILTRACE

Čokoládový puding

Počet ingrediencí
3
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
35 g
Doba přípravy
10 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Z odměřeného ½ l mléka odlijeme asi 350 ml do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40 g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty. Nalijeme do misek a necháme vychladnout.

Vytisknout recept (PDF)
Cukr krystal
40 g
Cukr krystal
Cukr krystal
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (20g)
Sacharidy 100g 20g
Cukry 100g 20g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 1700Kj 340Kj
Bez lepku Bez lepku
Puding čokoládový, bez lepku 40 g
40 g
Puding čokoládový, bez lepku 40 g
Puding čokoládový, bez lepku 40 g
Výrobce
Amylon a.s. - vymazat
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (20g)
Sacharidy 16g 3,2g
Cukry 11g 2,2g
Proteiny 3g 0,6g
Tuky 1,4g 0,3g
Vláknina
Energie 376Kj 75Kj
Bez lepku Bez lepku
MEGGLE Trvanlivé bezlaktózové mléko plnotučné 1 L
500 g
MEGGLE Trvanlivé bezlaktózové mléko plnotučné 1 L
MEGGLE Trvanlivé bezlaktózové mléko plnotučné 1 L
Výrobce
Meggle s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (250g)
Sacharidy 4,8g 12g
Cukry 4,8g 12g
Proteiny 3,3g 8,3g
Tuky 3,5g 8,8g
Vláknina
Energie 267Kj 668Kj
Bez lepku Bez lepku
Přihlášení
 
S tímto uživatelským jménem a heslem je možné se přihlásit na obou webových portálech diabetica.cz a celiatica.cz.