Kategorie receptů
Čokoládová povidla
Počet ingrediencí
6
Počet porcí
20
Sacharidy na jednu porci
7 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Čokoládu nalámeme do rendlíku, přidáme máslo a zahříváme ve vodní lázni do hladkého krému. Přelijeme do mísy, vmícháme cukr, vidličkou našlehaná švestková povidla, skořici i mleté 3 hřebíčky. Umícháme do hladkého krému, vmícháme rum dle chuti a plníme do skleniček. Uchováváme v lednici.
Vytisknout recept (PDF)Jihočeské máslo 82 % 250 g
20 g
Vanilkový cukr Dia 40 g
10 g
Hřebíček celý 30 g
1 g
Skořice mletá 40 g
3 g
Tradiční švestková povidla 380 g
200 g