Kategorie receptů
Broskve plněné čokoládovým krémem
Počet ingrediencí
6
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
27 g
Doba přípravy
25 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Obsah sáčku čokoladového pudingu smícháme společně s cukrem a 1/3 mléka. Zbylé mléko přivedeme k varu, odebereme ze sporáku a vmícháme do něj předem připravenou směs. Puding za stálého míchání vaříme ještě asi 1 minutu. Uvařený puding přikryjeme průhlednou fólií a dáme vychladnout. Dvě polévkové lžíce zakysané smetany odložíme na zdobení. Zbytek smetany spolu s vanilkovým cukrem zlehka vmícháme do dobře vychlazeného pudingu. Poloviny broskví (8 půlek) naplníme čokoládovým krémem, přidáme zbylou smetanu a přizdobíme pomocí vidličky.
Vytisknout recept (PDF)Jihočeské mléko lahodné polotučné 1,5% 1 l
400 g
Jihočeská zakysaná smetana 18 % 180 g
250 g
Cukr krystal
40 g
Vanilkový cukr Dia 40 g
20 g
Broskve půlené ve sladkém nálevu 500 g
80 g