Kategorie receptů
FILTRACE

Borůvková zmrzlina

Počet ingrediencí
3
Počet porcí
3
Sacharidy na jednu porci
23 g
Doba přípravy
20 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Vanilkový sníh necháme trochu povolit. Mezitím rozmačkáme v míse borůvky s vanilkovým cukrem a přimícháme vanilkový snih. Rychle promícháme a dáváme do mističek a hned do mrazáku.

Vytisknout recept (PDF)
Vanilkový cukr Dia 40 g
20 g
Vanilkový cukr Dia 40 g
Vanilkový cukr Dia 40 g
Výrobce
BENKOR s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (6.6666666666667g)
Sacharidy 98g 6,6g
Cukry 97g 6,5g
Proteiny 0,1g 0g
Tuky 0,3g 0g
Vláknina 0,6g 0g
Energie 1686Kj 112Kj
Bez lepku Bez lepku
Borůvky
125 g
Borůvky
Borůvky
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (41.666666666667g)
Sacharidy 13g 5,4g
Cukry
Proteiny 0,7g 0,3g
Tuky 0,7g 0,3g
Vláknina
Energie 234Kj 98Kj
Bez lepku Bez lepku
SNÍH 350 ml
150 g
SNÍH 350 ml
SNÍH 350 ml
Výrobce
MIAMO - TIPAFROST
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (50g)
Sacharidy 23g 12g
Cukry 20g 10g
Proteiny 3,3g 1,7g
Tuky 7,8g 3,9g
Vláknina
Energie 737Kj 369Kj
Bez lepku Bez lepku