Kategorie receptů
Tuňákový salát Mojete Murciano
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
10 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Cibulku nakrájíme na plátky a namočíme do misky se studenou vodou. 2 vejce vaříme 8 minut ve vroucí vodě. Necháme vychladnout a oloupeme. Rajčata scedíme, nakrájíme a dáme do salátové mísy. Ochutíme olivovým olejem, olejem z tuňáka a solí. Přidáme tuňáka, okapanou jarní cibulku a olivy (10 oliv černých a 10 oliv zelených). Promícháme a přidáme na čtvrtky nakrájená vejce. Odložíme do lednice, aby se promíchaly chutě. Pak podáváme s pečivem.
Vytisknout recept (PDF)Jedlá sůl
3 g
Olivový olej
20 g
Cibulka jarní
40 g
Olivy zelené
40 g
Tuňák v olivovém oleji 3x80 g SUN & SEA
240 g
Vejce
100 g