Kategorie receptů
Trojbarevný fazolový salát
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
50 g
Doba přípravy
25 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Rýži vaříme v dostatečném množství osolené vody. Vaříme 20 minut, scedíme, opláchneme studenou vodou a necháme okapat. Papriky nakrájíme na tenké proužky a cibuli na plátky. Ančovičky (8 ks) a oloupané rajče nakrájíme na malé kostičky. Všechny ingredience dobře promícháme, osolíme a dochutíme olivovým olejem a (sherry) octem. Můžeme přidat nakrájenou petrželku.
Vytisknout recept (PDF)
Cibule volná
30 g
Paprika červená
80 g
Paprika zelená
80 g
Rajčata
100 g
Jedlá sůl
2 g
Petrželová nať
4 g
Olivový olej
10 g
Ocet Balsamico
5 g
Fazole červené v sladkokyselém nálevu 420 g
200 g
Sardelová očka s kapary ve slunečnicovém oleji 45 g SUN & SEA
20 g