Kategorie receptů
Šunkový salát s hráškem
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
16 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Šunkový salám a kyselou okurku nakrájíme na kostičky, smícháme s drobně nakrájenou cibulí a sterilovaným hráškem, který scedíme. Přilijeme bílý jogurt a vmícháme hořčici. Osolíme a opepříme, přidáme bylinkové koření, můžeme dochutit citrónovou šťávou.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
60 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g
Citróny
10 g
Šunkový salám 100 g
50 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
100 g
Okurky delikates 5-8 cm 720 ml. Chutné a křupavé!
40 g
Hrášek v mírně slaném nálevu
150 g
Hořčice plnotučná 100 g
10 g