Kategorie receptů
Salát z rýžových těstovin
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
69 g
Doba přípravy
15 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Nakrájíme si zeleninu (Ředkvičky – 5 ks, červená cibule – 1 ks, mrkev – 2 ks, pórek – 1/2 ks) a smícháme s již uvařenými těstovinami podle návodu. Na dresing si smícháme v poměru 1:1 hořčici a smetanu, pro chuť přidáme trochu kari. Takto připravený salát polijeme dresingem a navrch posypeme nastrouhaným čedarem (200 g) nebo parmazánem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Mrkev
80 g
Pórek
100 g
Ředkvičky
100 g
Parmazán 100 g
100 g
Jihočeská zakysaná smetana 18 % 180 g
40 g
Kari 25 g
1 g
Klasická hořčice 30 g
40 g