Kategorie receptů
Salát z rukoly, avokáda a manga s tuňákem
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
16 g
Doba přípravy
15 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Půlku červené cibule, avokádo a mango nakrájíme na plátky. Avokádo pokapeme citrónovou šťávou. Na servírovací talíř poskládáme rukolu, postupně přidáme avokádo, mango, a nakonec tuňáka v olivovém oleji. Ozdobíme červenou cibulí, okořeníme podle chuti a když je třeba, pokapeme extra panenským olivovým olejem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
20 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g
Citróny
20 g
Olivový olej
5 g
Avokádo
150 g
Tuňák v olivovém oleji 3x80 g SUN & SEA
160 g
Mango
150 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g