Kategorie receptů
Salát s tuňákem a jablkem
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
21 g
Doba přípravy
15 minut
Bez lepku
Postup přípravy
1 nakrájené zelené jablko pokapeme citrónovou šťávou, přidáme nakrájený celer na kostičky, rozdrcené ořechy, brusinky a scezeného tuňáka. Vše dobře promícháme s jogurtovým dressingem (bílý jogurt, sůl a pepř). Druhé zelené jablko očistíme od jadřinců, pokapeme citrónovou šťávou a naplníme jablko-tuňákovým salátem. Servírujeme na talíř společně s baby špenátem a brusinkami.
Vytisknout recept (PDF)Celer
100 g
Jedlá sůl
2 g
Citróny
20 g
Vlašské ořechy jádra
40 g
Špenátové listy
150 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
150 g
Tuňák ve vlastní šťávě 80 g SUN & SEA
80 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g