Kategorie receptů
Salát s quinoou, mangem a tuňákem
Počet ingrediencí
13
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
73 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Quinou uvaříme podle návodu na obalu. Zeleninu a ovoce umyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Všechny ingredience dobře promícháme, přidáme dressing a podáváme. Postup na dressing: smícháme 2 lžíce olivového oleje s lžící octem, pepřem a solí.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
30 g
Ředkvičky
120 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g
Paprika červená chilli
5 g
Pomeranče
50 g
Olivový olej
20 g
Cibulka jarní
25 g
Ocet Balsamico
10 g
Avokádo
150 g
Tuňák ve slunečnicovém oleji 80 g SUN & SEA
160 g
Mango
200 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g