Kategorie receptů
Salát s quinoou a tuňákem
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
43 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Uvaříme quinou dle návodu. Granátové jablko vydlabeme. Půlku avokáda pokrájíme. Mrkev si nastrouháme. V malém skle promícháme ingredience na dresink (3 lžíce oleje, lžíci citrónové šťávy, sůl a čerstvě namletý pepř). Do 2 vysokých sklenek uložíme jednotlivé vrstvy, uvařenou quinou, granátové jablko, kousky avokáda, nastrouhanou mrkev, kousky tuňáka, natrhaný salát a pokapeme dresinkem. Uzavřeme a odložíme do chladničky.
Vytisknout recept (PDF)Mrkev
40 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
3 g
Citróny
10 g
Olivový olej
30 g
Avokádo
150 g
Tuňák ve vlastní šťávě 80 g SUN & SEA
130 g
Pět pepřů 15 g
2 g
Rukola praná
40 g
Granátové jablko 250 g
50 g
Eat Fresh Italian mix 150 g
100 g