Kategorie receptů
Salát s jahodami, tuňákem a mozzarellou
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
15 g
Doba přípravy
10 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Jahody (12 ks) umyjeme a nakrájíme na čtvrtky. Cherry rajčátka (12 ks) umyjeme a rozkrojíme na půlku. Scedíme tuňáka a olej odložíme na dressing. Na servírovací talíř uložíme jahody, rajčata, mozzarellu na kousky nebo 12 mini mozzarell, lískové ořechy (12 ks) a rukolu. Nakonec přidáme tuňáka a polijeme dressingem, který jsme připravili smícháním octa, oleje z tuňáka, sůl a pepř.
Vytisknout recept (PDF)Rajčata
250 g
Jedlá sůl
2 g
Jahody
250 g
Ocet Balsamico
10 g
Tuňák v olivovém oleji 3x80 g SUN & SEA
80 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
Rukola praná
40 g
GranSasso mozzarella bocconcino 100 g
100 g