Kategorie receptů
Salát s granátovým jablkem
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
11 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Granátky z jablka vyklepneme a promyjeme vodou. Dáme do mísy a trošku posolíme. Do mísy přidáme na kostičky nakrájený sýr feta, pomeranč nakrájený na půlměsíčky, posypeme lžící Provensálských bylinek, zakápneme olejem, promícháme. Přidáme na půlkolečka nakrájenou cibule a vlašské ořechy, opepříme. Znovu jemně promícháme. Servírujeme zakápnuté olivovým olejem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Pomeranče
50 g
Olivový olej
10 g
Vlašské ořechy jádra
20 g
Balsýr 200 g
50 g
Pět pepřů 15 g
3 g
Provensálské koření 15 g
5 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
3 g